Op het podium

Op het podium


In december 2007 studeerde ik af met het muziektheaterprogramma Wanderlust als performer aan Theateropleiding Selma Susanna. Tijdens deze kleinkunstopleiding kwam alles samen en kon ik mijn eerder opgedane ervaringen als zangeres en danseres combineren met acteren en schrijven. Tijdens de opleiding ontwikkelde ik me tot een allround performer met een voorliefde voor theater waarin zang, spel en beweging in een onconventionele omgeving samenspelen.

De opleiding heeft de kleinkunstenaar in mij gestalte gegeven; sinds die tijd noem ik mij ook zo en werk ik voor zeer diverse opdrachtgevers als zelfstandig zangeres, actrice en performer in het theater en op beeld.

In vogelvlucht voerde mijn podiumleven zich langs de volgende artiesten en projecten. Een kleine greep in willekeurige volgorde:

De Oogappel Passie – Sally C.S.

Grote Zwaen – Max Porcelijn

Yours in Solidarity – Nicoline van Harskamp

Vrije Wil – 48h film project

Voorbijgangers – Fabian van Dongen

Erinnerung – La Pat

Uit de grond van een vrouw – TG Turner

We Love You Lana – TG Tijn

Het Scheve Huis – Theatergroep Castel Bianco

Grootse Verhalen – Theatergroep Blonde Bizon

Felix, Shaffy en Sebaz

Rex de Musical – Canterbury Stage Productions

Club Slip & Grip – De Kazerne

Disco Disciples

Rubber

7T-Rox

Zie PROJECTEN voor meer informatie en recente projecten.